Viime vuodet heikosta puolustuksestaan kärsinyt Winnipeg Jets yritti tänä kesänä vahvistaa pakistoaan varsin nimekkäällä pelurilla, uutisoi The Athletic.

Sivusto kertoo Anaheim Ducksin hyväksyneen jo Jetsin tarjouksen puolustaja Josh Mansonista. 29-vuotiaan takavuosien tehopuolustajan sopimukseen on kuitenkin kirjattu siirtopykälä, jonka mukaan pelaaja voi itse valita 12 NHL-seuraa, joihin Ducks ei voi tätä kaupata. Muutto aurinkoisesta Kaliforniasta kylmään Winnipegiin ei näemmä Mansonia houkutellut, sillä 4,1 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava konkari oli valinnut Jetsin mustalle listalleen. Tämä puolestaan torppasi tiettävästi jo valmiiksi neuvotellun siirron.

Mansonin tulo olisi tuonut tarvittavaa kiekollista osaamista sekä hyökkäyspään tehoja Jetsin takalinjoille. Viime kaudella vain 23 ottelussa esiintynyt puolustaja iski toistaiseksi parhaalla NHL-kaudellaan 2017-18 pelaamissaan 82 ottelussa kovat tehot 7+30=37.’

Ducksin on aiemmin kerrotu kaupittelevan runkomiehistään ainakin Mansonia sekä ruotsalaishyökkääjä Rickard Rakellia. Hintapyyntö molemmista on tiettävästi 1. kierroksen varausvuoro sekä yksi tulevaisuuden lupaus.