Rajussa kiusaamiskohussa rypenyt ja jääkiekosta vuoden taukoa pitänyt puolustaja Mitchell Miller, 19, on löytänyt itselleen ottajan.

Arizona Coyotesiin vuoden 2020 NHL:n varaustilaisuudessa neljännellä kierroksella (111.) valittu Miller jatkaa uraansa USHL:ssä Tri-City Stormin riveissä.

Azcentral-sivusto uutisoi lokakuussa 2020, että Miller oli vuonna 2016 kiusannut jatkuvasti kehitysvammaista poikaa Isaiah Meyer-Crothersia. Meyer-Crothersin äidin mukaan hänen poikansa on henkiseltä iältään neljä vuotta muita ikäisiään nuorempi.

Ohion poliisin tietojen mukaan Miller oli jatkuvasti haukkunut tummaihoista Meyer-Crothersia N-sanalla sekä brownieksi.

Tapahtumahetkellä 14-vuotiaan Millerin kerrotaan myös pahoinpidelleen Meyer-Crothersia sekä pakottaneen häntä tekemään epämiellyttäviä asioita, kuten syömään pisoaarissa ollutta karkkia, jonka päälle Miller ja toinen poika olivat väitetysti virtsanneet. Miller ja toinen kiusaaja saivat lopulta tuomion pahoinpitelystä ja kiusaamisesta.

The Athletic -lehden tuoreiden tietojen mukaan Miller ei ole vielä tänä päivänäkään pyytänyt tekojaan henkilökohtaisesti anteeksi Meyer-Crothersilta tai hänen perheeltään.