Seattle Krakenin yksi ensimmäisistä ja isoimmista kiinnityksistä oli maalivahti Philipp Grubauer. Colorado Avalanchea viime kaudet edustanut Grubauer sai kouraan kuuden vuoden ja 35,4 miljoonan dollarin sopimuksen.

Kaikki ei mennyt kuitenkaan kaikkien pykälien mukaan. NHL hylkäsi Krakenin julkaiseman sopimuksen Grubauerin kanssa.

Virhe oli maalivahdin vuosipalkassa. Grubauer olisi saanut toisena vuonna palkkaa 6 miljoonaa dollaria ja kolmantena vuonna 7,5 miljoonaa dollaria. Palkankorotus olisi ollut 30 prosenttia. Työehtosopimuksessa maksimaalinen nousu saman sopimuksen sisällä on 25 prosenttia.

Seattlen toimistolla asia saatiin nopeasti korjattua. Kolmannelta vuodelta siirrettiin 250 000 dollaria palkkaa toiselle vuodelle. Nyt palkka pomppaa enää 6,25 miljoonasta 7,25 miljoonaan dollariin.

Kuusivuotisen sopimuksen keskimääräinen vuosipalkka on 5,9 miljoonaa dollaria.