NHL:ssä tulee uusia sopimuksia tällä hetkellä kovaa tahtia. Kolme uusinta yksisuuntaista sopimusta ovat tulleet St. Louis Bluesin, Nashville Predatorsin ja Colorado Avalanchen suunnalta.

Blues kiinnitti venäläishyökkääjänsä Ivan Barbashevin. Sopimus on kahden vuoden mittainen ja arvoltaan yhteensä 4.5 miljoonaa dollaria. 25-vuotias laituri keräsi viime kaudella 38 ottelussa tehot 5+7=12.

Avalanche teki jatkosopimuksen Tyson Jostin kanssa. 23-vuotias sentteri ei ole lunastanut odotuksia hyökkäyspään tehoillaan, vaan pistetuotanto on polkenut paikallaan noin kolmannespisteen ottelukohtaisella tahdilla. Sopimus on kaksivuotinen ja arvoltaan 4 miljoonaa dollaria.

Predators pääsi yhteisymmärrykseen ensi kaudesta Tanner Jeannot’n kanssa. ECHL:stäkin kahtena viime kautena vauhtia hakenut hyökkääjä murtautui täysin yllättäen NHL-kaukaloihin asti ja esiintyi edukseen 15 ottelun tehoillaan 5+2=7. Niin ikään kahden vuoden sopimuksen saanut Jeannot tienaa sopimuskausista keskimäärin 800 tuhatta dollaria.