Seattle Krakenin laajennusdraftin valinnat ovat vuotaneet julkisuuteen useita tunteja etuajassa.

Useat Pohjois-Amerikan toimittajat ovat paljastaneet 29 Krakenin valitsemaa pelaajaa, joten ainoastaan Detroit Red Wingistä valittava pelaaja on pysynyt vielä toistaiseksi julkisuudelta piilossa.

Krakenin laajennusdraft-tilaisuus käynnistyy Suomen aikaa torstaina kello 03.00. Kyseisessä tilaisuudessa Kraken julkaisee, minkä pelaajan se on valinnut mistäkin NHL-seurasta. Vegas Golden Knights on ainut seura, josta Kraken ei voi valita pelaajaa itselleen.

Huomionarvoista valinnoissa on myös se, etteivät kaikki valinnat välttämättä jää Krakenin riveihin, vaan osa voi tulla kaupatuksi tai jäädä ilman sopimusta.

Seattle Krakenin valinnat:

Maalivahdit: Chris Driedger (FLA), Vitek Vanecek (WSH), Joey Daccord (OTT)

Puolustajat: Mark Giordano (CGY), Adam Larsson (EDM), Jamie Oleksiak (DAL), Cale Fleury (MTL), Vince Dunn (STL), Carson Soucy (MIN), Kurtis MacDermid (LAK), Jeremy Lauzon (BOS), Gavin Bayreuther (CBJ), Haydn Fleury (ANA), William Borgen (BUF)

Hyökkääjät: Yanni Gourde (TBL), Brandon Tanev (PIT), Tyler Pitlick (ARI), Nathan Bastian (NJD), Calle Järnkrok (NSH), Jordan Eberle (NYI), Colin Blackwell (NYR), Jared McCann (TOR), Carsen Twarynski (PHI), Mason Appleton (WPG), Morgan Geekie (CAR), Joonas Donskoi (COL), Kole Lind (VAN), Alexander True (SJS), John Quenneville (CHI)