Philadelphia Flyers tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen uudeksi apuvalmentajaksi liittyy Darryl Williams (artikkelikuvassa vasemmalla).

53-vuotias Williams on toiminut NHL:ssä New York Rangersin apuvalmentajana neljän kauden ajan ja Vancouver Canucksin videovalmentajana kuuden kauden ajan. Yhteensä noista kymmenestä kaudesta yhdeksän on sujunut päävalmentaja Alain Vigneaultin alaisuudessa. Nyt Williams kuuluu jälleen valmennustiimiin, jota johtaa Vigneault, sillä mies aloittaa nyt kolmannen kautensa Flyersin päävalmentajana.

– Darrylilla on kokemusta kaikilta tasoilta, ja olen varma, että hän sopii saumattomasti valmentajakuntaamme. Olen työskennellyt Darrylin kanssa useita vuosia, ja tiedän miten hän pystyy tuomaan menestystä joukkueellemme, Vigneault kommentoi seuran tiedotteessa.

Joukkueen valmennusosastoon kuuluvat lisäksi Mike Yeo, Michel Therrien, Kim Dillabaugh ja Adam Patterson.

Edelliset kaksi kautta Williams toimi ECHL-joukkue Newfoundland Growlersin apuvalmentajana.

Philadelphia Flyers

@NHLFlyers
OFFICIAL: We have named Darryl Williams as an assistant coach. Williams will join Mike Yeo, Michel Therrien, Kim Dillabaugh and Adam Patterson on head coach Alain Vigneault's staff. nhl.com/flyers/news/fl…