Ryan Suterin ja Zach Parisen ura Minnesota Wildissa päättyi niin kuin se alkoikin; yhdessä. Wild osti samana päivänä hankittujen jenkkien sopimukset ulos niin ikään samana päivänä keskenään, 13. heinäkuuta.

Kummankaan NHL-ura tuskin on vielä tässä, ja spekulointi kaksikon ensi kauden työpaikasta käy kuumana. Parisen kohdalla ei voi oikeastaan edes puhua spekuloinnista, sillä New York Islanders on todella yleinen mielipide 36-vuotiaan hyökkääjän seurasta tulevalle kaudelle.

Parisella on kytköksiä Islandersiin, sillä sen GM Lou Lamoriello oli samassa roolissa myös New Jersey Devilsissä Parisen pelatessa siellä. Tämän lisäksi hänen isänsä Jean-Paul Parise pelasi aikoinaan Islandersissa. Yhtenä vaihtoehtona on The Athletic väläyttelee myös Vegas Golden Knightsia, jota käskyttää Peter DeBoer, joka on yksi Parisen lempivalmentajista.

Suterin on edelleen kahden ensimmäisen kentän tasoa, minkä takia myös kiinnostuneita on huomattavasti enemmän. Boston Bruins, Washington Capitals, Los Angeles Kings ja Dallas Stars mainitaan mahdollisesti kiinnostuneina joukkueina.

Florida Panthersin nimi tulee myös spekulaatioissa esille, koska organisaatiossa vaikuttaa Suterille Wildin GM:nä ja Nashville Predatorsin apulais-GM:nä tuttu Paul Fenton. Myös Islandersin huhutaan olevan yksi vaihtoehto, sillä sen päävalmentaja on pitkäaikainen Predators-koutsi Barry Trotz.