35-vuotias kanadalaishyökkääjä Blake Comeau jatkaa uraansa vuoden sopimuksella Dallas Starsin riveissä. Sopimuksen arvo on miljoona dollaria.

Comeau on edustanut Starsia edelliset kolme kautta. Viime kaudella hän teki 51 matsiin pisteet 4+10=14. Ennen Dallasin vuosiaan hän pelasi Colorado Avalanchessa, Pittsburgh Penguinsissa, Columbus Blue Jacketsissa, Calgary Flamesissa ja New York Islandersissa. Yhteensä pelattuja NHL-otteluita on kertynyt 956 kappaletta 15 eri kaudella.

Comeaun piste-ennätys on peräisin kaudelta 2010-11 Islandersin paidasta, kun 77 ottelussa syntyi pisteet 24+22=46. Islanders varasi hänet aikanaan 2. kierroksella kesän 2004 draftissa.

– Olemme innoissamme voidessamme tuoda Blaken takaisin uudeksi kaudeksi. Blaken lähestymistapa peliin yhdistettynä hänen päättäväisyyteen ja fyysiseen läsnäoloon jäällä on ollut meille valtava voimavara kolmen viime kauden aikana. Hänen laajan kokemuksensa ansiosta hänestä voi tulla vahva johtaja pukuhuoneessa ja olemme innoissamme, että hän pelaa meillä ensi kaudella, Starsin GM Jim Nill kommentoi seuran verkkosivuilla.

z - Dallas Stars

@DallasStars
Blake is BACK! 👊

We have signed Blake Comeau to a one-year contract for the 2021-22 season

📝 bit.ly/2SILH8E