Kirill Kaprizovin sopimusneuvottelut Minnesota Wildin kanssa ovat venyneet jo suhteellisen pitkiksi. Tämän seurauksena huhut venäläistähden paluusta KHL:ään ovat voimistuneet Pohjois-Amerikassa.

Venäjällä näitä puheita ei oteta edes tosissaan. KHL:ään tulleen palkkakaton myötä isorahaista sopimusta itäiseen jättiliigaan pidetään mahdottomana.

Venäläismedia Sport-Express kutsuu huhuja Kaprizovin agentti Paul Theofanousin ja Wildin väliseksi peliksi. Samoilla linjoilla on myös Venäjän maajoukkueen ex-päävalmentaja Vjatsheslav Bykov.

— Eikö tänään olekaan 1. huhtikuuta? (aprillipäivä), Bykov ihmettelee. Tämä on tietysti epärealistista, en usko tähän. Tämä on jonkinlaista peliä.

Teoria Kaprizovin KHL-kiinnostuksen takana on 24-vuotiaan hyökkääjän kiinnostus pelata ensi vuoden olympialaisissa. Tämänkin Sport-Express torppaa toteamalla, että muun muassa Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Rene Faselin mukaan IIHF on todella lähellä sopimusta koskien NHL-pelaajien osallistumista olympiakisoihin.