Boston Bruins on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Jesper Frödenin kanssa.

26-vuotiasta Frödeniä ei ole varattu NHL:ään. Hän on noussut vasta ihan viime vuosina suuremman yleisön tietoisuuteen pelattuaan Skellefteån joukkueessa kaksi edellistä kautta tehden 101 ottelussa 69 pistettä. Sitä ennen ruotsalainen esiintyi Allsvenskanissa.

Fröden pelasi myös tämänkeväisissä MM-kisoissa. Viidessä ottelussa syntyi pisteet 3+1.

– Bruins on erittäin tyytyväinen voidessaan lisätä Jesperin organisaatioon. Olemme seuranneet Jesperin kasvua SHL:ssä, jossa hän on osoittautunut erittäin tuottavaksi, kilpailukykyiseksi ja älykkääksi, kahden suunnan pelaajaksi. Jesper on erittäin innoissaan liittyessään kilpailukykyiseen joukkueeseen, jossa on mahdollisuus kilpailla pelipaikasta, Bruinsin toimitusjohtaja Don Sweeney kehui seuran tiedotteessa.