Pittsburgh Penguins solmi vuonna 2019 kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Emil Larmin kanssa. Suomalaisvahti oli juuri torjunut HPK:n mestaruuteen, ja odotukset olivat korkealla.

Pohjois-Amerikassa Larmi ei kuitenkaan onnistunut lyömään läpi. Hän pelasi pääosin AHL:ssä. Kahden kauden aikana matseja kertyi vain 15. Torjuntaprosentti oli murheellinen 86,9.

Penguinsin ja Larmin sopimus päättyy tähän kauteen. Suomalainen veti viime vuosia yhteen Instagramissa.

– Viimeiset kaksi vuotta ovat todellakin olleet elämäni raskaimmat. On selvää, etteivät asiat menneet suunnitellusti. Paljon huonoa tuuria ja vielä huonompia tuloksia. Joskus on tuntunut siltä, että haluaisin jättää kaiken ja päässäni olen käynyt läpi kaikki mahdolliset huonot ajatukset, Larmi kirjoittaa, mutta kertoo myös aikuistuneensa Yhdysvalloissa.

– Nyt on hyvä aika keskittyä johonkin muuhun kuin unelman jahtaamiseen täällä. Nämä eivät ole hyvästit, vaan toivottavasti nähdään myöhemmin. En tiedä milloin mutta jonain päivänä. Valtavat kiitokset kaikille, jotka ovat olleet täällä kanssani. Juuri nyt en malta odottaa, että pääsen takaisin kotiin.