Hallitseva KHL-mestari Avangard Omsk on iskenyt silmänsä ainakin kolmeen NHL-pelaajaan, uutisoi Sport24.ru.

Venäläislähteen mukaan Omsk on kiinnostunut kolmesta tällä kaudella NHL:ssä esiintyneetä puolustustajasta, Florida Panthersin Gustav Forslingista, Calgary Flamesin Alex Petrovichista sekä Columbus Blue Jacketsin Adam Clendeningistä.

Sivuston mukaan joku kolmikosta korvaisi seurassa suomalaispuolustaja Oliwer Kasken siinä tapauksessa, että Leijonien matkassa MM-jäillä parasta aikaa pelaava 25-vuotias MM-kultapuolustaja päättäisi jatkaa uraansa muissa maisemissa.

Venäläissivustot uutisoivat aiemmin Omskin tarjonneen Kaskelle peräti 221 000 euron suuruista palkankorotusta miehen tämän vuotiseen 35 miljoonan ruplan, eli 387 000 euron suuruiseen vuosipalkkaan.

Kasken päättyneen KHL-kauden otteet saattavat hyvinkin tarkoittaa sitä, että suomalaispuolustaja haluaa kuunnella mahdolliset NHL-tarjoukset ennen kun tekee päätöksensä ensi kauden seuravalinnan suhteen.