Daniel Sedin ja Henrik Sedin olivat dominoiva kaksikko jäällä, mutta kohta selvinnee mihin he pystyvät NHL-toimistossa. Useamman pohjoisamerikkalaistoimittajan mukaan ruotsalaiskaksosille kaavaillaan työpaikkaa Vancouver Canucksista.

Tarkkaa työnkuvaa ei vielä ole tiedossa, mutta kyseessä on ennakkotietojen mukaan merkittävät roolit. Sedinien vastuulle ei kuitenkaan vielä odoteta annettavaksi joukkueen henkilökuntaan koskevia päätöksiä.

Kaksikon molemmat osapuolet pelasivat vähän reilu 1300 NHL-ottelua ja keräsivät niissä reilut 1000 pistettä. Kentällä työnjako oli useimmiten se, että Henrik syötti ja Daniel viimeisteli, mutta siitä tuskin on pääteltävissä mitään heidän työpaikoistaan.

Darren Dreger

@DarrenDreger
With the speculation of changes within the Vancouver Canucks, I’m told Canucks ownership is involved in ongoing discussions with Henrik and Daniel Sedin about potential roles within the organization.

Joukkueen GM Jim Benning saanee jatkaa Canucks-organisaatiossa, mutta on mahdollista että organisaatio etsii hänelle uuden työnkuvan ja hänen pestiinsä toisen tekijän. Päätösten aikataulusta ei ole tietoa tässä vaiheessa.

Farhan Lalji

@FarhanLaljiTSN
Hearing the same. Significant roles for Sedins being discussed, but not top of the organization where they would be in charge of personnel decisions. Also not surprisingly, theres still a desire by ownership not to be paying Benning not to work, at this point. #Canucks @TSNHockey

Thomas Drance

@ThomasDrance
Regarding discussions between Henrik and Daniel Sedin and the #Canucks, they’re not centered on a president or GM-type top decision maker role a source confirms.

Makes sense. No question the twins can bring some unique insight into what’s gone wrong for the organization.