Jarmo Kekäläinen yllätti jokaisen viime vuoden NHL:n varaustilaisuutta katsovan, kun hän kuulutti Jegor Tsinahovin nimen draftin ensimmäisellä kierroksella. Tsinahov on lyönyt epäilijöille luun kurkkuun lyömällä läpi KHL:ssä ja kirjoittamalla nimensä kuluvan kuun alkupäivinä tulokassopimukseen Columbus Blue Jacketsin kanssa.

Läpimurron lisäksi Tsinahov saavutti Avangard Omskin paidassa KHL:ssä myös mestaruuden. Kultaa oli vuolemassa muun muassa Stanley Cupin, Jack Adams Trophyn, AHL-pokaali Calder Cupin ja Sveitsin mestaruuden voittanut valmentaja Bob Hartley. Kanadalaisvalmentajalla on 20-vuotiaasta venäläishyökkääjästä pelkästään hyvää sanottavaa.

— Kun hän (Tsinahov) laukoi harjoitusleirin ensimmäisen laukauksensa, sanoin että näin juuri venäläisen Joe Sakicin, Hartley muistelee Sportsnetin 31 Thoughts: The Podcastissä. Hänellä on samanlainen rannelaukaus. Hän on kehittynyt uskomattoman paljon pelin lukemisessa ja on vahvempi ja itsevarma.

Kaksi kuukautta ennen kauden päättymistä 60-vuotias mestarivalmentaja istui alas venäläissuojattinsa kanssa ja yritti taivutella tätä jäämään vielä vuodeksi tai kahdeksi Omskiin. Hartley ei sano, ettei Tsinahov olisi valmis NHL:ään, mutta vuoden tai kahden päästä hän olisi vielä valmiimpi ja luotettavampi NHL-pelaaja.