NHL-debyytistä yhtä vain haaveileva, ja alkukaudella Liigassa Lahden Pelicansissa nähty Otto Somppi on antanut AHL:ssä viime viikkoina tolkuttomia näyttöjä kohti isompia kenttiä. Pelaaja on ollut kolmen pelin kuivakauden jälkeen nyt puolentoista viikon ajan suorastaan tolkuttomassa iskussa, kun hänen viisi edellistä matsia ovat tuoneet tehot 6+5=11 (+7).

Sompin tehoilu jatkui myöhään sunnuntai-iltana, jolloin hän iski Syracuse Crunchin murskaavassa 7-1-voitossa tehot 0+1=1. Ottelussa lukua otti Utica Comets. Kun Sompilla oli ennen murskajaisia pisteetön peli, oli tuota edeltäneen kolmen edellisen matsin saldon häikäisevä 6+4=10 (+7).

Syracuse Crunch

@SyracuseCrunch
No Sunday scaries here.

📝: syrcrun.ch/04-25recap

Alkukaudella Liigaa Lahden Pelicansissa pelannut helsinkiläinen on liekehtinyt AHL-kauden 24 pelissä liki pisteen per ottelu, kun 24 matsia ovat tuoneet saldon 10+13=23 (+16). Tampa Bay Lightningin juhannuksen 2016 seitsemännen kierroksen 206. varaus keikkuu AHL:n pistepörssissä 19:nnellä sijalla, tehotilastossa hän jakaa kuudetta sijaa muun muassa Laval Rocketin etunimikaima, pakki Otto Leskisen kanssa.