Joko pian NHL:ään? Tampan suomalaisvarauksen uskomaton liekehdintä ei ota loppuakseen AHL:ssä

© Kuva: Getty Images

NHL-debyytistä yhtä vain haaveileva, ja alkukaudella Liigassa Lahden Pelicansissa nähty Otto Somppi on antanut AHL:ssä viime viikkoina tolkuttomia näyttöjä kohti isompia kenttiä. Pelaaja on ollut kolmen pelin kuivakauden jälkeen nyt puolentoista viikon ajan suorastaan tolkuttomassa iskussa, kun hänen viisi edellistä matsia ovat tuoneet tehot 6+5=11 (+7).

Sompin tehoilu jatkui myöhään sunnuntai-iltana, jolloin hän iski Syracuse Crunchin murskaavassa 7-1-voitossa tehot 0+1=1. Ottelussa lukua otti Utica Comets. Kun Sompilla oli ennen murskajaisia pisteetön peli, oli tuota edeltäneen kolmen edellisen matsin saldon häikäisevä 6+4=10 (+7).

Alkukaudella Liigaa Lahden Pelicansissa pelannut helsinkiläinen on liekehtinyt AHL-kauden 24 pelissä liki pisteen per ottelu, kun 24 matsia ovat tuoneet saldon 10+13=23 (+16). Tampa Bay Lightningin juhannuksen 2016 seitsemännen kierroksen 206. varaus keikkuu AHL:n pistepörssissä 19:nnellä sijalla, tehotilastossa hän jakaa kuudetta sijaa muun muassa Laval Rocketin etunimikaima, pakki Otto Leskisen kanssa.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.