Maanantain vastaisena yönä pelatussa Philadelphia Flyersin ja New Jersey Devilsin välisessä NHL-ottelussa nähtiin järkyttävä töötti ensiksi mainitun Scott Laughtonin toimesta. Koitoksen pilkuilla numeroin 3-4 hävinneen Devilsin Andreas Johnsson loukkaantui taklauksesta, josta Phillyn hyökkääjä sai vain kahden minuutin jäähyn.

Devilsin ruotsalainen tippui jäähän todella karun näköisesti, ja sieltä hän nousi vaivalloisen näköisesti.

Töötti sotki New Jerseyn paketin totaalisesti, kun joukkue sössi 1-3-johdon taklauksen jälkeen. Devils ei iskenyt Laughtonin jäähyn aikana lopullista niittiä, vaan hetki sen jälkeen Claude Giroux sivalsi kaksi maalia vain 22 sekunnin sisällä tasoittaen pelin 3-3:een.

Todennäköisesti kumpikaan joukkue ei tule yltämään jatkoon. Flyersilla on jäljellä kahdeksan ottelua, ja pudotuspelipaikkaan matkaa on yhdeksän pinnaa. New Jersey putoaminen jatkosta puolestaan varmistui aikapäiviä sitten.