Viimeiseksi vajonneen Columbuksen tappioputki nyt kauden pisin – Patrik Laine menetti hermonsa ja sai ison jäähyn

© Kuva: Getty Images

Se ei ole kaiketi enää väärin sanottu, että Columbus Blue Jackets ei tule yltämään NHL:ssä pudotuspeleihin. Kun joukkue hävisi tiistain vastaisena yönä Florida Panthersille luvuin 2-4, kasvoi sinitakkien tappioputki runkosarjan kriittisimmillä hetkillä jo kuuteen. Edellisten pelien saldo on todella surullinen, sillä 15 viimeisestä ottelusta Columbus on voittanut ainoastaan kaksi koitosta.

Tiistaiyön pelissä sinivalkoiset pelurit jäivät tällä kertaa sivurooliin, kun yksikään ei nakuttanut tehoja viisikosta Aleksander Barkov – Markus Nutivaara – Juho Lammikko – Mikko Lehtonen – Patrik Laine.

Viimeksi mainittu kuitenkin oli esillä, joskin negatiivisessa valossa. Laineelta paloi pelin lopussa käpy totaalisesti, kun Frank Vatrano nakkasi pikkumustan tyhjään rysään. Heti tämän perään suomalainen antoi kovuutta osuman syöttäneelle Patrick Hörnqvistille Columbus Blue Jackets.

Hörnqvist tienasi samanlaisen kakun.

Nykyinen tappioputki on Columbuksen kauden pisin. Joukkue on nyt keskisen divisioonan viimeisenä, 12 pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä ja pelaamattomia otteluita Blue Jacketsilla on yhdeksän kappaletta.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.