Se ei ole kaiketi enää väärin sanottu, että Columbus Blue Jackets ei tule yltämään NHL:ssä pudotuspeleihin. Kun joukkue hävisi tiistain vastaisena yönä Florida Panthersille luvuin 2-4, kasvoi sinitakkien tappioputki runkosarjan kriittisimmillä hetkillä jo kuuteen. Edellisten pelien saldo on todella surullinen, sillä 15 viimeisestä ottelusta Columbus on voittanut ainoastaan kaksi koitosta.

Tiistaiyön pelissä sinivalkoiset pelurit jäivät tällä kertaa sivurooliin, kun yksikään ei nakuttanut tehoja viisikosta Aleksander BarkovMarkus NutivaaraJuho LammikkoMikko LehtonenPatrik Laine.

Viimeksi mainittu kuitenkin oli esillä, joskin negatiivisessa valossa. Laineelta paloi pelin lopussa käpy totaalisesti, kun Frank Vatrano nakkasi pikkumustan tyhjään rysään. Heti tämän perään suomalainen antoi kovuutta osuman syöttäneelle Patrick Hörnqvistille Columbus Blue Jackets.

Hörnqvist tienasi samanlaisen kakun.

Aaron Portzline

@Aportzline
#CBJ Laine and #FlaPanthers Hornqvist have a spat after that Vatrano empty-netter.

Mark Scheig

@markscheig
After the goal, Patrik Laine with a cross-check to Patric Hornqvist. They both get misconducts to end their nights. #CBJ

Nykyinen tappioputki on Columbuksen kauden pisin. Joukkue on nyt keskisen divisioonan viimeisenä, 12 pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä ja pelaamattomia otteluita Blue Jacketsilla on yhdeksän kappaletta.