Lahtelaisessa liigajoukkue Pelicansissa alkukaudella lainalla pelannut hyökkääjä Otto Somppi äityi AHL:ssä sunnuntain vastaisena yönä hurjiin liekkeihin, kun Syracuse Crunch latisti Wilkes-Barre/Scrantonin numeroin 4-1. Suomalainen nakutteli hirmuiset pisteet 2+2=4, ja tehotilastoon pelaaja summasi järjettömän lukeman +4.

x-Wilkes-Barre/Scranton Penguins

@WBSPenguins
Tim Schaller tallied his eighth goal of the season for the Wilkes-Barre/Scranton Penguins, who dropped a 4-1 decision to the Syracuse Crunch on Saturday night.

Postgame highlights are made available courtesy of the @PALottery - #PALottery #PennsylvaniaLottery

Kun osumista toinen ja neljäs olivat hyökkääjän käsialaa, vastasi hän siis kaiken hyvän lisäksi koitoksen voittomaalista.

23-vuotias alle 18-vuotiaiden maailmanmestari on Tampa Bay Lightningin juhannuksen 2016 seitsemännen kierroksen 206. varaus. Taalaliigassa helsinkiläinen ei ole pelannut koskaan.

Pelicansissa alkukaudesta yhdeksässä ottelussa tehot 1+2=3 summannut Somppi on latonut farmiliigan 20 koitoksessa kasaan nyt tehot 6+10=16 (+13). Helsinkiläislähtöisen pelurin tehotilaston lukema on koko sarjan kahdeksanneksi paras.