Toronto Maple Leafsin hyökkäyksen tarpeista on puhuttu jo pitkään. Se yhdistettiin muun muassa Taylor Halliin ja Kyle Palmieriin, mutta joukkueen GM Kyle Dubas ei ole saanut hyökkäystä vahvistaakseen vielä oikeastaan mitään aikaiseksi. Muutama top 6 -rooliin sopiva hyökkääjä on vielä jäljellä siirtospekulaatioissa, tässä heistä eniten otsikoissa olleet.

Mikael Granlund, Nashville Predators, 3,75 miljoonaa dollaria tämän kauden loppuun

Granlundin nimi on pyörinyt Leafs-huhuissa jo jonkin tovin, mutta kuiskuttelu on laantunut Predatorsin noustessa pudotuspeliviivan yläpuolelle. Pohjoisamerikkalaismedian mukaan se ei välttämättä poista Granlundia siirtomarkkinoilta, mutta hinta on saattanut nousta sellaiseksi, jota Maple Leafs ei haluaisi maksaa.

Scott Laughton, Philadelphia Flyers, 2,3 miljoonaa dollaria tämän kauden loppuun

Flyersin pudotuspeliunelma on jo yli 90 prosentin varmuudella musertunut, joten Laughtonin nimi on noussut siirtospekulaatioissa yhä enemmän esiin. 26-vuotiasta kanadalaista vietiin Pittsburgh Penguinsiin, mutta Pensin hankkiessa Jeff Carterin treidi pingviinipaitaan näyttää epätodennäköisemmältä.

Alex Iafallo, Los Angeles Kings, 2,425 miljoonaa dollaria tämän kauden loppuun

Iafallon sopimusneuvottelut ovat olleet toistaiseksi tuloksettomia, mutta Kings tiettävästi aikoo jatkaa yrittämistä kalkkiviivoille asti. Jos viimeistä sopimustarjousta ei hyväksytä, voi länsirannikon joukkue yrittää vahvistaa jo ennestään kivikovaa lupauskatrastaan vaatimalla varausvuoroja tai lupauksia vastineeksi kolmanneksi parhaasta maalintekijästään.