New York Islanders vahvistuu NHL:n siirtotakarajalla kokeneella puolustajanimellä.

Itäisen divisioonan voitosta kamppailevat saarelaiset hankkivat varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa täksi kaudeksi Ottawa Senatorsiin siirtyneen 36-vuotiaan puolustaja Braydon Coburnin vaihdossa 7. kierroksen varausoikeuteen (2022).

Viisi edellistä kautta Tampa Bay Lightningia edustanut 196-senttinen ja yli 100-kiloinen pakkijärkäle juhli viime syksynä uransa ensimmäistä Stanley Cupin voittoa. Tällä kaudella 16 ottelua tehoin 0+2 pelannut Coburn kuittaa kuluvasta kaudesta 1,7 miljoonaa dollaria. Entisen 1. kierroksen 8. varauksen sopimus umpeutuu kesällä.

New York Islanders

@NYIslanders
#Isles Transaction: The New York Islanders have acquired Braydon Coburn from the Ottawa Senators in exchange for the Islanders seventh round selection in the 2022 NHL Draft. nhl.com/islanders/news…
nhl.com

Islanders Acquire Coburn From Senators

Islanders acquire defenseman Braydon Coburn for seventh round selection in the 2022 NHL Draft