Suomessa kaksi mestaruutta voittanut ja Liigassa kaikkiaan 252 ottelua pelannut Josef Boumedienne toimii tällä hetkellä skoutin hommissa raumalaisessa liigajoukkue Lukossa ja GM Jarmo Kekäläisen johtamassa NHL-porukka Columbus Blue Jacketsissa. Pian hän on kuitenkin kääntämässä ilmeisesti uuden luvun urallaan.

Kun ruotsalainen pääsarjajoukkue Brynäs antoi pääsiäisenä potkut valmentaja Peter Anderssonille, ja samalla monoa sai myös kakkosluotsi Viktor Stråhle, kirjoittaa nyt Expressen, että 43-vuotias ex-kiekkoilija olisi siirtymässä nykyisistä töistä Brynäsin peräsimeen. Lisäksi Boumediennen kerrotaan hoitavan pian myös urheilujohtajan töitä.

Ruotsalainen on toiminut Columbuksessa taustoilla kaudesta 2013-14 lähtien lopetettuaan pelaamisen sesonkiin 2012-13.

Brynäsin osalta sHL:n runkosarja meni totaalisen vihkoon, kun joukkue oli siinä vasta 13:s. Sijoitus tarkoitti sarjakarsintoja, jossa vastaan tulee toinen perinteinen seura HV 71.