Winnipeg Jetsin organisaatioon kuuluvan Ville Heinolan tiistaiyöstä ei todellakaan puuttunut väriä AHL-liigan ottelussa, Manitoba Moosen ja Laval Rocketin välillä. Ensiksi mainittu voitti sen jatkoajalla luvuin 3-2.

Honkajoen timantti oli pelannut farmisarjassa ennen yötä seitsemän ottelua maaleitta, mutta tiistaiyönä hanat aukesivat urakalla. Moose meni avauserässä johtoon, kun Heinola – tai no, omaan maaliin kiekon hämmentävästi ampunut Jesse Ylönen – iski avausmaalin. Epäonninen osuma merkittiin Heinolalle.

Heinola ja Ylönen muuten olivat voittamassa alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruutta yhdessä tammikuussa 2019.

Kaikkiaan mahtavan ottelun pelannut, alkukaudesta Lukossa liitänyt Heinola kruunasi illan jatkoajalla ladattuaan kiekon ylivoimalla suoraan syötöstä maaliin (3-2). Mainittakoon, että Pelicansissa alkukauden pelannut Ylönen sai hänkin ihan oikean tehomerkinnän, syötön. Pelaaja alusti KalPaakin tällä kaudella edustaneen Otto Leskisen 2-1-osuman.

Tehotilastoon lukeman +1 kerännyt Heinola oli ottelun kolmostähti, Leskinen sen sijaan kunnostautui laukaisuahneena ammuttuaan neljä kutia.

Heinola on tehnyt AHL:ssä tällä kaudella tehot 2+1=3. Ylösen saldo sen sijaan on 0+4=4 ja Leskisen 1+2=3.