Ottawa Senators sai viikonloppuna tutun paluumuuttajan riveihinsä, kun seura leipoi vaihtokaupan Carolina Hurricanesin kanssa.

Kaupassa Senatorsiin siirtyi hyökkääjä Ryan Dzingel, joka kaupattiin pois kanadalaisseurasta keväällä 2019.

Ottawa Sun -lehden sisäpiiritoimittaja Bruce Garriochin mukaan Senators oli tarjonnut ennen kauppaamista Dzingelille viiden vuoden mittaista ja 25 miljoonan dollarin arvoista jättisopimusta, mutta yhdysvaltalainen sanonut tähän ”kiitos ei”.

Dzingelin kieltäydyttyä jatkosopimuksesta, Senators päätti kaupata pelaajan Columbus Blue Jacketsin riveihin.

Dzingel ei kuitenkaan halunnut jatkaa uraansa Columbuksessa, vaan hän siirtyi kesällä 2019 vapaana agenttina kaksivuotisella ja 3,375 miljoonan dollarin palkan sopimuksella Hurricanesin riveihin.

Senatorsin puolesta kaikki päättyi lopulta onnekkaasti, sillä Dzingelin nykyinen 3,375 miljoonan dollarin palkan tuova sopimus päättyy tähän kauteen. Jos Senators pelaa vielä keväällä korttinsa oikein, niin Dzingelistä voi saada NHL:n siirtorajalla mukavankin vastikkeen takaisin.

Varmaa on kuitenkin se, että Senators väisti massiivisen luodin, kun Dzingel päätti kieltäytyä yliampuvasta viisivuotisesta ja 25 miljoonan dollarin sopimuksesta.