Kovaa kohtelua saaneelta Leo Komarovilta ällistyttävä vastaus – samaa nähty suomalaiselta edellisen kerran yli viisi vuotta sitten!

© Kuva: Getty Images

NY Islandersin suomalaiskonkari Leo Komarovin alkukausi on ollut tuskainen, ja miehen seura heivasi 34-vuotiaan hyökkääjän perjantaina siirtolistalle jo toistamiseen tämän kauden aikana. Asiasta kertoi NHL-toimittaja Chris Johnston.

Suomalaista on pomputeltu aiemminkin, sillä viimeksi juuri runkosarjan alla siirtolistan läpäissyt Komarov nostettiin tuolloin takaisin aktiiviseen kokoonpanoon vain päivä waivers-listan läpäisyn jälkeen.

Maailmanmestari ja kaksinkertainen MM-hopeamitalisti ei ainakaan sunnuntaiyönä välittänyt piirun vertaa kohtelustaan, kun hän yllättäen loisti Islesin pelaavassa kokoonpanossa. Joukkueensa kolmosketjun vasemmassa laidassa viilettänyt suomalainen vastasi kohteluunsa kovalla tavalla taottuaan Boston Bruinsia vastaan 4-2-voittoon päättyneessä pelissä tehot 0+2=2.

Ottelun kolmostähti Komarov syötti alivoimalla ja viisivitosella syntyneet Jean-Gabriel Pageaun pömpelit.

Tehoilta oli harvinaisuus, sillä sesongin seitsemännen pelinsä pelannut ja pistetilinsä kuluvan kauden osalta pelannut suomalainen oli viettänyt NHL:ssä kahden pisteen iltaa edellisen kerran vuosi sitten, helmikuun puolessa välissä 2020. Kaksi syöttöä yhteen peliin hän sen sijaan oli napsinut viimeksi yli viisi vuotta sitten, tammikuun alussa 2016.

– Olipa valtava voitto. Meidän oli oltava valmiita alusta alkaen ja tiesimme Islesin olevan huippujoukkue. He pelasivat kovaa, fyysisesti, Pageau sanoi NHL:n nettisivuilla.

Kaikki mainitut seikat tarkoittivat samalla sitä, että Bostonin peräti kymmenen ottelun pituinen pisteputki napsahti poikki. Isles on itse asiassa ainoa porukka, jonka kanssa Bruins on jäänyt kiikareille.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.