Vancouver Canucks ja Ottawa Senators ovat siivonneet kallispalkkaisia pelimiehiään siirtolistalle keskiviikkona, paljastaa NHL-toimittaja Pierre LeBrun.

Canucks heivasi kalleimman hyökkääjänsä, kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan Loui Erikssonin waivereihin. Senatorsin puolella saman kohtalon koki Artjom Anisimov, joka kuittaa seuraltaan 4,55 miljoonaa dollaria kaudessa.

Varsinkin 35-vuotias ruotsalaishyökkääjä Eriksson on muodostunut Canucksille todelliseksi riippakiveksi. Tällä kaudella yhdessä ottelussa pelaavaan kokoonpanoon mahtuneen floppihyökkääjän sopimus umpeutuu kaiken lisäksi vasta ensi kauden jälkeen.

32-vuotiaan Anisimovin ura on sekin rajussa syöksyssä. Venäläinen on mahtunut tällä kaudella joukkueensa pelaavaan kokoonpanoon vain neljässä kamppailussa.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Loui Eriksson (Van), Artem Anisimov (Ott) and Taylor Fedun (Dal) on waivers today