Liiga-seura Porin Ässät tiedotti torstaina nimekkäästä vahvistuksesta.

Joukkue vahvistuu urallaan 98 NHL-ottelua St. Louis Bluesin, Carolina Hurricanesin sekä Edmonton Oilersin paidassa pelanneella hyökkääjä Ty Rattiella. Varsinkin AHL:ssä kovia tehoja urallaan takonut 27-vuotias kanadalainen edustaa porilaisseuraa loppukauden ajan.

– Ty Rattie on taitava pelaaja, joka pystyy tekemään peliä ja päättämään tilanteita. Hän ymmärtää peliä hyvin ja pelaa laadukkaasti molempiin suuntiin. Hän on motivoitunut ja innoissaan tulostaan Ässiin. Olen jutellut hänen kanssaan useita kertoja ja hän tietää, minne on tulossa. Joe Morrow’n liittyminen Ässiin vaikutti osaltaan varmasti myös Rattien päätökseen. He pelasivat samaan aikaan Portlandissa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula perustelee tuoretta hankintaa seuran tiedotteessa.

Rattie kiekkoili viime kaudella KHL:ssä, jossa mies takoi Lokomotiv Jaroslavlin sekä Torpedon paidassa pelaamissaan 52 ottelussa tehot 11+23=34.