Liigan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Lukko on saanut kovan luokan vahvistuksen loppukaudeksi.

Raumalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että hyökkääjä Aleksi Saarela pelaa koko kauden Liigassa. 23-vuotiaan Saarelan oli tarkoitus tehdä jatkosopimus Florida Panthersin kanssa, mutta tällä kertaa hän päätti jäädä Lukkoon.

– Olin tehnyt päätöksen, että vuodenvaihteessa pitää olla selvää missä pelaan loppukauden. Se, että olisin venuuttanut viimeiseen päivään asti mahdollisuutta vielä siirtyä rapapakon taakse, ei olisi ollut reilua itseäni eikä varsinkaan Lukkoa kohtaan.

– Olen ehtinyt olemaan melko pitään mukana Lukon päivittäisessä toiminnassa ja ollut hienoa nähdä kuinka hyvin joukkue on hitsaantunut yhteen. Olen tästä erittäin innoissani, koska haluan voittaa Lukon kanssa jotain suurta ja olla osana tätä hienoa meneillä olevaa tarinaa. Tämä oli minulle lopulta erittäin helppo ratkaisu, Saarela kommentoi asiaa Lukon tiedotteessa.