11 kauden aikana kaikkiaan 671 NHL:n runkosarjapeliä sekä 55 pudotuspelikamppailua pelannut Vegas Golden Knightsin konkaripuolustaja Deryk Engelland lopettaa uransa.

38-vuotias kanadalainen nousi Vegasissa lopulta yhdeksi fanien suosikkipelaajista. Golden Knightsin varakapteenina koko seuran kolmivuotisen historian ajan toiminut isokokoinen puolustaja sai viime kaudella tililleen 48 runkosarjapeliä tehoin 1+5=6.

Pitkään farmisarjoja ennen NHL-uransa urkenemista tahkonnut Engelland debytoi taalajäillä Pittsburgh Penguinsin paidassa kaudella 2009-10. Mies ehti ennen Vegasia edustaa NHL-tasolla lisäksi Calgary Flamesiä, jossa puolustaja kiekkoili kolmen kauden ajan.

🏆 - Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
For your service on the ice. For being a hero in our community.

Congratulations on your retirement and thank you Deryk Engelland for a great hockey career! #VegasBorn