Tshekki on julkaissut EHT-joukkueensa joulukuussa pelattavaan Channel One Cupiin.

KHL- ja Extraliiga-pelaajista koottu joukkue on tällä kertaa myös NHL-seuraajien näkökulmasta hieman mielenkiintoinen, sillä kokoonpanossa mukana ovat Detroit Red Wingsin hyökkääjä Filip Zadina ja puolustaja Filip Hronek. Kyseinen kaksikko pelaa tällä hetkellä lainalla kotimaansa pääsarjassa.

Tshekin osalta EHT-turnaus käynnistyy torstaina 17. joulukuuta ottelulla Suomea vastaan.

Tshekin EHT-joukkue:

Maalivahdit:
Šimon Hrubec (Omsk, KHL), Roman Will (Traktor, KHL), Dominik Furch (Minsk, KHL).

Puolustajat:
Filip Hronek (Mountfield HK), Andrej Šustr (Kunlun, KHL), David Sklenička (Jokerit Helsinki, KHL), Ondřej Vitásek (Riian Dinamo, KHL), Dominik Mašín (Amur Habarovsk, KHL), Jakub Zbořil (HC Kometa Brno), Pavel Pýcha (Madeta Motor České Budějovice), Daniel Gazda (PSG Berani Zlín).

Hyökkääjät:
Dmitrij Jaškin (Dinamo Moskova, KHL), Andrej Nestrašil (Magnitogorsk, KHL), Lukáš Sedlák (Traktor, KHL), Lukáš Radil, Robin Hanzl (Spartak Moskova, KHL), David Šťastný (BK Mladá Boleslav), Radan Lenc (Bílí Tygři Liberec), Lukáš Rousek (HC Sparta Praha), David Kaše, Jakub Lauko (HC Energie Karlovy Vary), Filip Zadina, Lukáš Jašek (HC Oceláři Třinec), Petr Kodýtek (HC Škoda Plzeň), Dominik Lakatoš (HC Vítkovice Ridera), Matěj Blümel (HC Dynamo Pardubice).