Parhaan maalintekijän Maurice ”Rocket” Richard Trophyn olisi voinut nimetä Aleksandr Ovetshkin Trophyksi. Venäläistähti on nimittäin dominoinut maalipörssiä koko 2010-luvun ja ison osan koko 2000-luvustakin.

NHL-asiantuntija Mike Kelly kuitenkin uskoo, että ensi kaudella nähdään uusi maalipörssin voittaja. Hän uskoo uuden maalikuninkaan tulevan Winnipeg Jetsistä. Kyse ei kuitenkaan ole Patrik Laineesta niin kuin moni voisi kuvitella vaan Kyle Connorista.

– Tämä on hieman rohkea ennustus ja katsotaan, miten käy. Kyle Connorista on helppo pitää. Hän on joka kaudellaan tehnyt aina enemmän maaleja. Hän pelaa eliittipelaajien ja -syöttäjien kanssa, Kelly kommentoi.

Viime kaudella Connor nakutti 71 ottelussa 38 maalia. Laukausmäärien ja -laadun perusteella hänen maaliodotusarvonsa viime kaudelle oli 40 osumaa.