Tampa Bay Lightningin kannattajat saivat hiljattain makoisia uutisia, kun seura tiedotti tehneensä jatkosopimuksen puolustaja Mikhail Sergatshevin kanssa. Jo aiemmin Tampa Bayn on kerrottu kärsivän palkkakatto-ongelmista. Tuoreimman sopimuksen myötä palkkakatto on ylitetty 1,9 miljoonalla dollarilla.

Mikä pahinta, Tampa Bay ei ole vieläkään tehnyt jatkosopimuksia Anthony Cirellille ja Erik Cernakille. Kumpikin nuorukaisista oli tärkeitä palasia mestaruusjoukkueessa, eikä heitä haluta päästää lähtemään.

Tampa Bay on yrittänyt raivata tilaa palkkakattoon kauppaamalla pois Tyler Johnsonin. Nämä siirtokeskustelut ovat kuitenkin kuihtuneet kasaan, kertoo The Athleticin toimittaja Joe Smith.

NBC Sportsin toimittaja Adam Gretz puolestaan nimesi kaksi vaihtoehtoa lähtijöiksi. Toinen olisi Yanni Gourde ja toinen Ondrej Palat. 28-vuotias Gourde nakutti runkosarjassa 30 tehopistettä 70 otteluun. Pudotuspeleissä hän oli lähempänä omaa tasoaan ja iski 25 ottelussa tehot 7+7=14.

28-vuotias Palat oli puolestaan maagisessa vireessä pudotuspeleissä. 25 ottelussa hän iski 11 maalia ja teki 18 tehopistettä. Runkosarjan 69 ottelussa tehopisteitä syntyi 41 kappaletta.