Vancouver Canucksin suomalaispelaajan NHL-ura kuivumassa kokoon – siirtyy Saksan liigaan

© Kuva: Juha Tamminen

Vancouver Canucksin sopimuspelaajiin vielä alkavan kauden ajan lukeutuvan hyökkääjä Petrus Palmun ura jatkuu Saksan DEL:ssä pelaavan ERC Ingolstadtin riveissä.

Saksalaisseura vahvisti 23-vuotiaan taiturin pestin nettisivullaan.

– Näin Petruksen kahdesti viime kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta oli jo JYPin kärkipelaajia ja teki suuren vaikutuksen. Hän pystyy ehdottomasti pelaamaan kahdessa kärkiketjuistamme, ERC:n urheilujohtaja Larry Mitchell kehuu viime kaudella JYPissä 47 ottelussa tehot 13+22=35 takonutta suomalaista.

Palmu on Canucksin 6. kierroksen varaus kesältä 2017. Vain 168-senttinen hyökkääjä on pelannut upean OHL-junnuliigakauden 2016-17 jälkeen solmitun NHL-sopimuksensa aikana ainoastaan 12 ottelua farmiliiga AHL:n puolella. Muuten pienikokoinen laituri on pelannut Liigassa, ensin TPS:ssä ja sitten JYPin riveissä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!