Tässä ovat TOP 5 -ennakkosuosikit ensi NHL-kauden parhaaksi tulokkaaksi – mukana yksi suomalainen

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikassa valmistaudutaan kovaa vauhtia tulevaan NHL-kauteen. Aikaisimmissa arvioissa kiekkoliiga alkaisi jo tammikuun aikana.

NHL-toimittaja Eric Duhatschek vastaili The Athleticin artikkelissaan fanien kysymyksiin ensi kaudesta. Yksi kysymyksistä oli, ketkä ovat ennakkosuosikkeja parhaan tulokkaan Calder Trophyn voittoon.

– Minun mielestäni ennakkosuosikki on maalivahti Igor Shesterkin New York Rangersista, joka voitti kymmenen pelaamistaan 12 ottelusta viime kaudella ja on nyt ykkösvahti, kun Henrik Lundqvist siirtyi Washington Capitalsiin, Duhatschek kirjoittaa.

– Sen jälkeen sanoisin Kirill Kaprizov (Minnesota), Ilja Sorokin (Islanders), Juuso Välimäki (Calgary) ja Samuel Fagemo (Los Angeles).

Viime kauden loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Välimäki hakee tällä hetkellä pelituntumaa Liigasta. 17 ottelussa hän on tehnyt tehot 2+15=17.

22-vuotias Välimäki pelasi 24 ottelua Calgary-paidassa kaudella 2018-19. Hänet lasketaan nipinnapin tulokkaaksi, kun rajana on 25 pelattua NHL-ottelua.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.