NHL-seurapomo paljasti: New Jersey Devils virittelee offer sheetiä!

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Kingsin entinen apulais-GM Michael Futa on tullut julkisuuteen mielenkiintoisen väitteen kanssa.

Futa paljasti Sportsnetin haastattelussa, että New Jersey Devils on valmis tekemään offer sheetin, jos siihen löytyy oikea kohde.

– Devils on yksi NHL-seuroista, joka on pääehdokkaita offer sheetin tekemiseen. Voin kertoa tämän siksi, koska olin työhaastattelussa Devilsin GM:ksi, ja offer sheetit olivat iso osa haastattelua. Puhuimme siitä, kuinka paljon he haluavat tehdä offer sheetin jollekin pelaajalle, Futa kertoi.

Devilsin GM:ksi valittu Tom Fitzgeraldilla on todellakin valinnanvaraa, sillä NHL:ssä on parhaillaan useita potentiaalisia offer sheetin kohteita. Kovimpia sopimuksettomia rajoitettuja vapaita agentteja ovat mm. Matthew Barzal, Anthony Cirelli, Mihail Sergatshev tai Pierre-Luc Dubois.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!