Hiljattain NHL:ssä New York Rangersista Los Angeles Kingsiin kaupattu hyökkääjä Lias Andersson kiekkoilee toistaiseksi lainasopimuksella SHL:n HV71:ssä.

Kausi ei alkanut 22-vuotiaan ruotsalaistaiturin kannalta aivan optimaalisesti, sillä Andersson sai lokakuun alussa pelatussa Luulaja-ottelussa suorittamastaan törkytaklauksesta viiden ottelun pelikiellon ja 80 000 kruunun (reilut 7700 euroa) sakot.

Andersson palaa tositoimiin noin kolmen viikon tauon jälkeen torstaina, kun HV71 kohtaa Brynäsin. Sakot hän kertoo hoitaneensa kätevästi kauppaamalla tarpeettoman autonsa.

– Auto oli ollut jo pitkään parkissa kotonani Göteborgissa ja olin joka tapauksessa ajatellut hankkiutua siitä eroon. Aiemmin en ollut saanut sitä tehtyä, mutta nyt oli oikea hetki, joten tämä meni sopivasti. Auto meni kaupaksi ja sakotkin tuli hoidettua, Andersson kertoo Expressenille.

Tarina ei kerro minkä merkkisestä kaarasta oli kyse.