NHL-seuroja erinäisissä johtotehtävissä jo vuodesta 1987 kiertänyt Brian Burke pääsi muistelemaan uraansa tuoreessa Sportsnetin haastattelussa.

Yhtenä kysymyksenä Burkelta tiedusteltiin, mikä oli hänen urallaan hankalin varaustilaisuutta edeltävä nuoren pelaajan haastattelu. Vastaus oli Burkelle selvä.

Nail Jakupov. Me (Toronto) olimme varaamassa viidentenä 2012 ja hän oli raivoissaan siitä, että meillä oli pokkaa haastatella häntä. Häntä kun oltiin ennakoitu ykkösvaraukseksi. Hän oli nyrpeä, eikä lainkaan yhteistyökykyinen.

– Ajattelin, että kykjenetsijämme John Lilley joutuu hänen kanssaan nyrkkitappeluun.

Jakupov varattiin lopulta ensimmäisellä vuorolla Edmonton Oilersiin, mutta hänen NHL-uransa floppasi täydellisesti. Kuusi kautta Oilersissa, St. Louis Bluesissa ja Colorado Avalanchessa vaihtuivat KHL:ään kaudeksi 2018–19.