Vihdoin uskottava kakkosvahti! Montreal kiinnitti Stanley Cup -voittajan kahden vuoden jatkosopimuksella

© Kuva: Getty Images

Pitkään luotettavan kakkosmaalivahdin puutteesta kärsinyt Montreal Canadiens saattoi viimein löytää itselleen oikean miehen rooliin.

Seura allekirjoitti keskiviikkona kaksivuotisen jatkosopimuksen St. Louis Bluesista saapuvan Jake Allenin kanssa. 30-vuotiaan Allenin tuore sopimus takaa maalivahdille 2,875 miljoonan dollarin vuositienestit. Miehen entinen, Bluesin kanssa aikoinaan solmittu sopimus Kattaa vielä tulevan kauden tuoden maalivahdin tilille massiiviset 4,35 miljoonaa taalaa.

Toissa kaudella St. Louisin kakkosvahdiksi seuran sittemmin Stanley Cupin voittoon johdattaneen Jordan Binningtonin taakse pudonnut Allen pelasi päättyneellä kaudella Bluesin maalilla 24 runkosarjaottelua. Miehen tilastot olivat vakuuttavat torjuntaprosentin näytettyä lukemaa 92,7. Allen sai vastuuta myös pudotuspelikuplassa pelaten viisi ottelua upealla torjuntaprosentilla 93,5.

Canadiens hankki Allenin pelaajaoikeudet Bluesilta 2. lokakuuta. Allenin lähtö Bluesista saattaa tietää kakkosmaalivahdin vastuun siirtymistä jatkossa farmivahti Ville Husson harteille.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!