Palkankorotus tuli sittenkin – vuosi sitten tehty uhraus ei kostautunut Sharks-hyökkääjälle

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharks kohahdutti vuosi sitten NHL:ää tekemällä hyökkääjä Kevin Labancin kanssa sopimuksen, joka oli suorastaan rikollisen halpa. Yksi miljoona yhdeksi vuodeksi tuntui aivan liian vähäiseltä Labancille, joka oli juuri pelannut komean 56 pisteen kauden tulokassopimuksensa päätteeksi.

Nuori yhdysvaltalainen luotti pystyvänsä 2019–20 todelliseen läpimurtokauteen. Niinpä hän päätti helpottaa Sharksin palkkakattotilannetta hetkellisesti saadakseen itse isomman palkankorotuksen myöhemmin.

Kulunut kausi ei kuitenkaan mennyt Labancilta niin, kuin hän olisi toivonut. 33 pistettä 70 otteluun oli selvä pudotus edelliskaudesta. Myös tehotilastossa kummitteleva -33 oli rumaa katseltavaa.

Tästäkin huolimatta Sharks päätti antaa Labancille uuden mahdollisuuden. Jatkosopimuksen myötä Labancin palkka kasvoi nyt 4,725 miljoonaan dollariin. Hän edustaa Sharksia seuraavien neljän kauden ajan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!