Ruotsalaishyökkääjä André Burakovsky jatkaa Colorado Avalanchen väreissä.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoo Twitter-tilillään, että 25-vuotiaan laiturin diili on kaksivuotinen ja takaa keskimäärin 4,9 miljoonan dollarin vuositulot, joten Burakovsky kuittaa mukavan palkankorotuksen päättyneen kauden 3,25 miljoonan taalan palkkaansa.

Burakovsky saapui Avs-paitaan kesällä 2019 Washington Capitalsista, jonka riveissä juhli Stanley Cup-voittoa 2018.

Päättynyt kausi oli Burakovskyn NHL-uran paras, kun 58 runkosarjaottelussa syntyi komeat 45 (20+25) tehopistettä. Syksyn pudotuspeleissä tahti oli vieläkin kovempi: 15 jatkopelin saldo oli peräti 17 (7+10) pinnaa.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Andre Burakovsky stays in Colorado. 2 years.
First year $4.4 mil, second year $5.4. Aav $4.9 mil.