Maalivahti Marc-Andre Fleuryn aika Vegas Golden Knightsissa saattaa olla lähenemässä loppuaan nevadalaisjoukkueen solmittua lauantaina Robin Lehnerin kanssa viisivuotisen ja viiden miljoonan dollarin vuositulot takaavan sopimuksen.

35-vuotiaalla Fleurylla on kaksi kautta jäljellä omaa, keskimäärin seitsemän miljoonan taalan vuositulot takaavaa diiliään, joten tällä hetkellä veskaritandemi veisi peräti 12 miljoonaa taalaa Golden Knightsin palkkakatosta.

– Meidän on tehtävä lisää ratkaisuja nyt kun sekä Marc-Andre Fleurylla että Robinilla on sopimukset. Meillä on erilaisia vaihtoehtoja pohdittavana, joita käymme läpi ennen lopullisia päätöksiä, Vegas-GM Kelly McCrimmon toteaa NHL:n virallisella nettisivulla.

Vaihtoehdot ovat käytännössä Fleuryn kauppaaminen, hänen sopimuksensa ulosostaminen tai pitäminen Lehnerin parina ainakin tulevan kauden alun. McCrimmon ei luonnollisesti seuran suunnitelmia vielä tässä vaiheessa paljasta.

– On useita eri vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseksi. Kun tiedämme lisää, tulemme asian kanssa julkisuuteen, mutta tässä vaiheessa arvioimme vielä asioita, McCrimmon painottaa.

Kolme Stanley Cup-mestaruutta aikoinaan Pittsburgh Penguinsissa voittanut Fleury on ollut Golden Knightsin selkeä ykkösvahti sen NHL-taipaleen alkuajan, mutta menetti päättyneellä sesongilla asemansa helmikuun siirtorajalla saapuneelle Lehnerille.