Kyle Turris on ollut valtava pettymys koko aikanaan Nashville Predatorsissa. 31-vuotias sentteri nakutti runkosarjassa 62 ottelussa tehot 9+22=31. Pudotuspeleissä hän jäi kiikaritehoille.

Turrisin keskimääräinen vuosipalkka on 6 miljoonaa dollaria. Hänen sopimuksensa kestää vielä kevääseen 2024 saakka.

Nashvillen GM David Poille vihjaili NHL.comille, että Turrisin sopimus saatetaan ostaa ulos.

– Meillä on ollut keskusteluita Kylen ja hänen agenttinsa kanssa. Hänen pelinsä on muuttunut Peter Lavioletten ja nykyisen valmentajamme John Hynesin valmennuksessa. Iso kysymys on, että saako hän vireensä takaisin, Poille kommentoi.

– Kun hankimme Kylen, hän oli erinomainen pelaaja ja hän todella auttoi joukkuettamme. Mutta jostakin syystä asia ei ole ollut niin viime vuosina, ja näitä asioita punnitsemme tulevina viikkoina. Mietimme, mitä meidän pitäisi tehdä. Mikään vaihtoehto ei ole poissuljettu.

Turrisin sopimuksen kauppaaminen on vaikea ellei mahdoton tehtävä. Ulosostokin olisi seuralle ikävä ratkaisu. Turrisin sopimus rasittaisi Nashvillen palkkakattoa 2 miljoonan dollarin verran seuraavien kahdeksan vuoden ajan.