Paljastus: Patric Hörnqvist oli pakko kaupata Kasperi Kapasen takia – ”Se olisi ajanut hänet hulluksi”

© Kuva: Getty Images

Ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist kaupattiin viime viikolla Pittsburgh Penguinsin toimesta Florida Panthersiin.

The Athletic -lehti on saanut mielenkiintoisia taustatietoja kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan yllätyssiirron taustoista.

– Hörnqvistille tehtiin Kasperi Kapasen hankkimisen jälkeen selväksi, että hänelle ei enää luvata paikkaa Penguinsin kahdessa kärkiketjussa. Tiedätte, että minkälainen taistelijaluonne Hörnqvist on, joten se olisi ajanut hänet hulluksi, The Athletic -lehden sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun valaisi tilannetta.

Panthersin tuore GM Bill Zito kuitenkin arvostaa Hörnqvistin osaamista korkealle.

– Kun Hörnqvist tajusi, kuinka aidosti Zito halusi hänet Panthersiin tuomaan muutakin kuin kokemusta voittamisesta ja johtamista, niin siinä kohtaa veteraanihyökkääjä päätti ottaa siirron estävän pykälän pois sopimuksestaan, LeBrun taustoitti.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!