NHL-tähti ottamassa palkanalennuksen päästäkseen Torontoon? ”Olen avoin kaikelle”

© Kuva: Getty Images

Voimahyökkääjä Wayne Simmonds on jälleen vapailla markkinoilla. Hänen vuoden ja 2,5 miljoonan dollarin arvoinen sopimuksensa päättyi tähän kauteen.

Simmonds aloitti kautensa New Jersey Devilsissä. Hän nakutti 61 ottelussa tehot 8+16=24, ennen kuin hänet kaupattiin Buffalo Sabresiin. Seitsemässä ottelussa uudessa seurassaan Simmonds keräsi vain yhden syöttöpisteen.

Nyt Simmonds on viettänyt aikaa kotikaupungissaan Torontossa. Hyökkääjä haluaisi pysyä kaupungissa pidempäänkin ainakin Pierre LeBrunille annetuista kommenteista päätellen.

– Olen kävellyt ympäriinsä ja kuulen koko ajan, että ”milloin teet sopimuksen Leafsin kanssa?”. Joten se on tietenkin käynyt mielessäni. Tiedän, että heillä on ongelmia palkkakaton kanssa, mutta olen avoin kaikelle, Simmonds vihjaa.