KooKoo on tehnyt puolustukseensa kovan luokan pelaajahankinnan.

Kouvolalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen sopimukseen Joni Tuulolan kanssa. 24-vuotiaan puolustajan sopimuksessa on NHL-optio, joka on käytettävissä vuoden loppuun mennessä.

– Tuulola on ikäisekseen ehtinyt kokea jo paljon. Hänellä on ennakkoluuloton ja rohkea peliote, joten hän sopii erinomaisesti joukkueeseemme, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös Tuulola on innoissaan tuoreesta KooKoo-pestistään.

– On hienoa tulla juuri Kouvolaan. Kun aloin tarkastelemaan vaihtoehtoja tulevalle kaudelle, KooKoo tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Varmistuin valinnastani heti, kun olin keskustellut päävalmentaja Jussi Ahokkaan kanssa, Tuulola kertoo.

Edelliset kaksi kautta puolustaja vietti NHL-seura Chicago Blackhawksin organisaatiossa. Vastuuta tuli kuitenkin ainoastaan AHL:n puolella.