NHL-toimittaja: Kolme seuraa New York Islandersin kallispalkkaisen konkarin kintereillä?

© Kuva: Getty Images

New York Islandersin 29-vuotias puolustaja Nick Leddy on joukkueensa tulevan offseasonin mielenkiintoisin siirtokohde, uskoo seuran sisäpiiritoimittaja Arthur Staple.

Toimittaja vastasi lukijakysymykseen siitä, minkälainen vaihtoarvo urallaan Stanley Cupin Chicago Blackhawksin paidassa voittaneella, 5,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavalla konkaripuolustajalla on muiden seurojen silmissä.

– Syy siihen, miksi nostan hänen nimensä esiin uudestaan ja uudestaan on se, että Leddy on houkuttelevin siirtokohde Islandersin kallispalkkaisista pelaajista. Tästä huolimatta, uuden palkkakaton alla muilla joukkueilla ei välttämättä ole varaa hankkia häntä ainakaan isoa korvausta vastaan.

– Miehen vaihtoarvo on kenties 2. kierroksen varausvuoro tai ehkä kaksi sellaista. Islesilla ei ole käytettävissään 2. kierroksen varausta vuoden 2022 draftissa. Joukkueille, joilla on tilaa palkkakatossaan ja jotka etsivät riveihinsä hyvin luistelevaa puolustajaa, hintapyyntö ei ole mahdoton. Uskoisin, että New Jersey Devils olisi kiinnostunut, samoin Buffalo Sabres ja Detroit Red Wings. Kaikilla näistä on tilaa palkkakatossaan sekä puutetta puolustuksen syvyydessä, Staple arvioi.

Leddy pelasi tämän kauden runkosarjassa 60 peliä tehoin 3+18=21. Miehen nykyinen sopimus umpeutuu kauden 2021-22 jälkeen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!