NHL-toimittajalta absurdi väite Connor McDavidista – ex-pelitoveri lataa: ”En voinut uskoa joitain näkemiäni asioita”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin lauantaina kärsimä 4-6-tappio Chicago Blackhawksille nosti kiekkopiireissä pinnalle keskusteluja supertähti Connor McDavidin vaikutuksesta joukkueensa esityksiin.

ColoradoHockeyNow.com-sivuston kokenut NHL-toimittaja Adrian Dater väittää, että Oilers-kapteeni McDavid ei osaa inspiroida joukkuettaan eteenpäin tärkeissä peleissä.

– Kadun jo nyt sitä, että valitsin Oilersin menevän jatkoon Blackhawksia vastaan. Connor McDavid on huima lahjakkuus, mutta hänen persoonallisuutensa on riittämätön. Mielestäni hänen lattea persoonallisuutensa hiertää Oilersin pelaajia. Kuuntelen mielelläni vastapointteja tähän, mutta fakta on se, että hän ei inspiroi muita, Dater latasi Twitterissä.

Kaikki eivät olleet samoilla linjoilla Daterin kovan väitteen kanssa.

Edmonton Oilersia kaudella 2018-19 edustanut puolustaja Chris Wideman kirjoitti Daterin Twitter-julkaisun alle suoran vastalauseen aiheeseen.

– VÄÄRIN! 97 on aito jäällä, kuin myös sen ulkopuolella. Lyhyellä ajallani Edmontonissa, en voinut uskoa joitain näkemiäni asioita. Hän pelasi 28 minuuttia ottelussa ja saapui sen jälkeen ensimmäisenä kuntosalille. Sitten hän oli vaatinut lentokoneessa saavansa viimeisenä ruuan, koska hän ei ollut pelannut edellisessä ottelussa (kuumeen takia). Hän on oikea johtaja, Wideman hehkutti.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.