Carolina Hurricanesille paha takaisku: supertähti sivussa pudotuspelikarsinnan avausottelusta

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes joutuu lähtemään lauantai-illan otteluunsa New York Rangersiä vastaan ilman kahta luottomiestään.

Sivussa pudotuspelien karsintasarjan ensimmäisestä ottelusta ovat ainakin tähtipuolustaja Dougie Hamilton sekä luottopakki Brett Pesce. Kaksikon poissaolo tietää samalla sitä, että Sami Vatanen saa suurella todennäköisyydellä debyytissään kannettavakseen ison pelikuorman.

Myös hyökkääjä Martin Necasin pelikunto on arvoitus.

Hurricanesin ja Rangersin välisen sarjan ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina alkaen kello 19 Suomen aikaa. Ottelu suomenkielisinä selostuksineen ja ennakkostudioineen katsottavissa Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Kertoimet ottelulleCarolina Hurricanes - Boston Bruins18.08.2020