Liiga-kauteen valmistautuva SaiPa on solminut vuoden mittaisen sopimuksen maalivahti Niclas Westerholmin kanssa.

Nashville Predatorsista jo päättyneellä kaudella lainalla lappeenrantalaisseurassa pelannut maalivahti vapautui SaiPan käyttöön Predatorsin purettua maalivahdin sopimuksen vuosi ennen sen umpeutumista.

Westerholm pelasi päättyneellä kaudella SaiPan ykkösvahtina 40 ottelua. Miehen torjuntaprosentti oli 89,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,76.

– Sopimus saatettiin maaliin monista eri syistä. Koronatilanteen vuoksi ei ole mitään takuita milloin Pohjois-Amerikassa aletaan pelaamaan NHL:n ulkopuolella, Suomessa on paremmat näkymät sen suhteen. Mieleinkiintoinen kausi tulossa. Uskon, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet ensi kaudella, Westerholm kommentoi seuran tiedotteessa.