Chicago Blackhawksin ykkösmaalivahti Corey Crawford on liittynyt mukaan joukkueen harjoitusvahvuuteen juuri ennen siirtymistä NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelikeskus Edmontoniin.

35-vuotias konkarivahti paljasti samalla syyn, miksei häntä nähty aiemmin joukkueen harjoitusleirillä. Crawford kertoo sairastaneensa koronaviruksen ja olleensa viime viikot karanteenissa.

Kanadalainen kertoo viettäneensä aikaa kotonaan perheensä parissa ja välttäneensä liiallista rasitusta. Nyt kaikki vaikuttaisi olevan jälleen kunnossa ja Crawford tähtää pian alkaviin jatkopeleihin.

– Olen innoissani päästessäni takaisin ja yritän saada itseni pelikuntoon niin pian kuin mahdollista, Crawford totesi medialle harjoitusten jälkeen.

Crawford on ollut chicagolaisjoukkueen selkeä ykkösvalinta maaliin sen jälkeen, kun ruotsalaisvahti Robin Lehner kaupattiin helmikuun siirtorajalla Vegas Golden Knightsiin.

Crawfordin paluu ryhmään tarkoittanee myös sitä, ettei Leijonat-sankari Kevin Lankista välttämättä nähdä lainkaan tulevissa pudotuspeleissä.

Seuran maalivahtikaksikon muodostanevat Crawford ja Malcolm Subban.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
Goaltender Corey Crawford addresses his bout with COVID-19 that held him out of the opening two weeks of #Blackhawks training camp.