Washington-hyökkääjällä jännät paikat: Tulossa isäksi kesken NHL-pudotuspelien – näin hän aikoo toimia

© Kuva: Getty Images

Washington Capiltals-hyökkääjä Carl Hagelin on palannut jälleen Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan pian alkaviin NHL:n pudotuspeleihin.

31-vuotiaalle ruotsalaislaiturille syksystä on tulossa tavallistakin jännittävämpi, sillä erikoiseen aikaan pelattavien jatkopelien lisäksi Hagelinista on tulossa toista kertaa isä.

Vaimo Erican laskettu aika on syyskuussa, mikä saattaa tarkoittaa Capitals-hyökkääjälle erikoisjärjestelyjä, jos washingtonilaisjoukkue jatkaa tuolloin edelleen pudotuspeleissä.

Hagelin poistuu siinä tapauksessa pelipaikkakunnalta ja palaa takaisin jälleen muutaman päivän kuluttua. Ratkaisu on mahdollinen huolimatta NHL:n tiukoista rajoitustoimista.

– ”Kuplasta” on mahdollista poistua henkilökohtaisten syiden vuoksi, mutta takaisin päästäkseen on annettava kaksi negatiivista (koronavirus)testiä, Hagelin kertoo Russianmachineneverbreaks.com-sivuston mukaan Länstidningen Södertäljen haastattattelussa.

Hagelin puhuu itse menettävänsä tilanteessa vain pari-kolme päivää, mutta käytännössä poissaoloa tulee todennäköisesti vähintään neljän päivän verran.

Capitals aloittaa ottelunsa pelaamalla aluksi Itäisen konferenssin kolmen muun kärkiseuran kanssa turnauksen, joka ratkaisee joukkueiden sijoittamisen playoff-kaaviossa. Washingtonilaisseuran osalta urakka alkaa 3.elokuuta ottelulla Tampa Bay Lightningia vastaan.